Тільки пресоване вугілля. Воно дає досить багато жару для того, щоб м'ясо як слід просмажилося, не іскрить і не дуже сильно горить. Смажити шашлики на даху житлових будинків також не варто.30 трав. 2020 р.
Як правильно смажити шашлик?
Ні в якому разі не можна смажити м'ясо на відкритому вогні. Шампури потрібно викладати на мангал щільно. Перші 3-5 хвилин часто перевертайте їх, щоб м'ясо покрилося скоринкою і зберегло весь сік всередині. Потім обертайте шампури кожні 2-3 хвилини, щоб шашлик не підгорів і просмажився рівномірно.
Як замаринувати шашлик щоб був смачний?
Для маринаду потрібно подрібнити перець і змішати його з соком і аджикою, потім додати шматки м'яса. Для просочення залишити все на пару годин. За цей час м'ясо ідеально пом'якшиться, і вийде смачний шашлик.
Де не можна жарити шашлик?
– В парках, скверах, дворах, на покрівлях будинків, горищах, балконах смажити шашлики не можна, – кажуть в управлінні ЖКГ міськради. – Якщо хтось побачив подібне, потрібно викликати поліцію.
Чи можна смажити шашлик у дворі приватного будинку по …
У дворі житлового багатоповерхового будинку точно смажити шашлик можна, а у дворі приватного – можна? Виявляється, що для цієї процедури має бути відведено …