Як смажити шашлик на грилі електричному

Помістіть їжу для гриля в зону непрямого гриля і дуже обережно смажте її на грилі, поки температура ядра не стане лише на кілька градусів нижче бажаної позначки. Тепер помістіть м'ясо в пряму зону і обсмажте його на сильному вогні до утворення бажаної скоринки.

Скільки часу готувати рибу на грилі?

Час приготування риби на грилі може бути різним. Якщо ви готуєте рибне філе, яке має товщину 2,5-3 см, то цілком достатньо 8 хвилин. Температура повинна бути 230-280С. Якщо ви хочете приготувати цілу рибину, то часу буде потрібно значно більше – 10-15 хвилин.

Як смажити на грилі?

Зазвичай, для цього процесу необхідна температура від 160 до 250 градусів Цельсія. Вибір підходящої температури залежить від виду продуктів, які потрібно готувати, і кінцевої страви. Для різного ступеня прожарювання потрібно від декількох хвилин до 3-4 годин, залежно від продуктів та бажаного кінцевого результату.

Що можна смажити на грилі?

Готувати на грилі можна самі різні продукти: м'ясо, птицю, рибу, морепродукти, гриби, овочі і навіть фрукти. При цьому існує 3 основних способи приготування на грилі — прямий, непрямий і 50/50. При прямому методі продукти розташовуються безпосередньо на решітці над нагрівальної конструкцією.

Шашлык на электрогриле – YouTube
Готовим шашлык на электро гриле в домашних условиях . На кухне. Зимой не надо мёрзнуть на улице.