Як солити помідори в бочці холодним способом на зиму

Викладаємо листя хрону і смородини, парасольки кропу, гірчичні зерна. Укласти щільно томати (потрібно близько 1,5 кг) і залити холодним розсолом, приготовленим як в 1 рецепті (70 гр. солі розчинити в 1 літрі кип'яченої води. Дати настоятися розсолу 10 хвилин, потім заливаємо його в банки і закрити їх кришками).

Як засолити помідори в каструлі?

Кожен шар помідорів накривайте хреновими листям, пересипайте подрібненим часником. Після того, як всі овочі будуть утрамбовано в каструлю, засипте в неї сіль, цукор і влийте оцет. Після влийте в тару потрібну кількість кип'яченої холодної води. Вода повинна повністю покривати помідори.

Як засолити помідори на зиму в банці?

У воді розчинити сіль і залити помідори в банці. Закрити капроновою кришкою. Банку з помідорами поставити в погріб. Через 2—3 тижні помідори будуть готові.

Скільки потрібно солі на квашені помідори?

У кожну банку вкладіть велику жменю віника, щоб закрило дно банки, ще стільки ж має залишитися. У кожну банку вкиньте по 2 лаврових листки, по 10 горошин чорного перцю, по 2 бутони гвоздики, по 3 горошини запашного перцю. Далі – соляний розчин. На одну трилітрову банку треба приблизно 50-60 грам солі.