Як приготувати свіжу капусту на сковороді

Як тушити свіжу капусту на сковороді?

Для готування можна взяти сковороду, казан або товстостінний посуд. Покласти в нього м'ясо і обсмажити близько чотирьох хвилин, щоб воно з усіх боків побіліло. Додати нарізану тоненькою соломкою капусту, перемішати і смажити під кришкою 20 хвилин. Якщо капуста буде пригорати, можна підливати потроху води. Кеш

Як Пожарити свіжу капусту?

Капусту нашаткувати дрібною соломкою, цибулю — півкільцями. У казані з розігрітою олією обсмажити цибулю, потім томатну пасту і додати капусту. Трохи обсмажити її, перемішуючи з томатом і цибулею, додати півтори склянки гарячої води. Коли маса закипить, знизити вогонь і тушкувати капусту до м'якості. Кеш

Як смачно приготувати капусту на сковороді?

На сковороду налити олію і добре розігріти. На крупній тертці натерти одну моркву. Викладаємо капусту на сковороду і підсмажуємо, постійно добре перемішуючи, щоб не підгоріла. Далі на капусту викладаємо моркву і ще трохи підсмажуємо всі разом. Кеш

Капуста смажена на сковороді – дуже смачні рецепти
сіль рослинна олія Покроковий опис: Качан помити, видалити непотрібне листя, нарізати квадратиками. Цибулю нарізати чверть кільцями. У сковороду …