Які страви можна приготувати та заморозити

Хліб, булочки, пиріжки, кекси, мафіни, пироги, печиво і пряники можна заморожувати. Велику випічку, наприклад хліб або пиріг, перед заморожуванням краще нарізати. Зберігати випічку в морозилці можна в пакетах або контейнерах і не довше 2 місяців.7 вер. 2018 р.

Що можна заморозити?

Заморожувати можна усе, чого душа забажає. Найчастіше це капуста (цвітна, броколі), баклажани, горошок, помідори, болгарський перець, кабачки, огірки, гарбуз, буряк, щавель тощо. Заморозивши щавель, можна узимку мати запашний зелений борщ.

Яку випічку можна заморозити?

Печиво, кекси, тістечка та інші кондитерські вироби — усе це можна заморожувати. Покладіть випічку в герметичні контейнери та поставте в морозильник. Іноді після свята залишається велика кількість солодкого. Щоб зберегти торт, його можна заморозити.

Що приготувати про запас?

Стратегічний запас продуктів для сім'ї – перелік Консерви: м'ясо тушковане (свинина, яловичина), рибні консерви, овочеві, бобові. Продукти швидкого приготування: локшина, порошкове пюре. Крупи: пшоно, гречка, рис, горох.

10 блюд «на потом», которые можно заморозить
Если вы заморозить блины, то сразу после снятия со сковородки обильно промазывайте их сливочным маслом. Это защитит их от ломкости после хранения в морозильной камере. Если же вы собираетесь …