Вишня на зиму без варіння без цукру

Як консервувати вишні без цукру?

Спосіб приготування:

  1. Для початку підготувати банки та кришки. Банки стерилізувати не потрібно, лише помити та просушити, а кришки залити окропом на декілька хвилин.
  2. Вишні почистити від кісточок.
  3. Наповнити банки вишнями. Накрити кришками.
  4. Стерилізувати вишні 15 хвилин з моменту закипання.
  5. Закрутити кришки ключем.

Кеш

Як закрити вишні без варіння?

Вишня у власному соку в духовці Приготування: 1 кг вишні змішати з 300 г цукру, розкласти по банках, поставити до теплого місця на пів години. Поставити банки з ягодами до духовки і прогрівати за температури 120 градусів, поки сік не заповнить їх до верху. Закатати та закутати банки на добу. Кеш

Скільки часу потрібно стерилізувати вишні у власному соці?

►Банки із вишнею поставити стерилізуватися на 10 хвилин (час вимірюється з моменту закипання), після закрутити кришками.

Вишня без сахара на зиму – пошаговый …