Як консервувати вишні без цукру?
Спосіб приготування:
- Для початку підготувати банки та кришки. Банки стерилізувати не потрібно, лише помити та просушити, а кришки залити окропом на декілька хвилин.
- Вишні почистити від кісточок.
- Наповнити банки вишнями. Накрити кришками.
- Стерилізувати вишні 15 хвилин з моменту закипання.
- Закрутити кришки ключем.
Кеш
Як закрити вишні без варіння?
Вишня у власному соку в духовці Приготування: 1 кг вишні змішати з 300 г цукру, розкласти по банках, поставити до теплого місця на пів години. Поставити банки з ягодами до духовки і прогрівати за температури 120 градусів, поки сік не заповнить їх до верху. Закатати та закутати банки на добу. Кеш
Скільки часу потрібно стерилізувати вишні у власному соці?
►Банки із вишнею поставити стерилізуватися на 10 хвилин (час вимірюється з моменту закипання), після закрутити кришками.
Вишня без сахара на зиму – пошаговый …