Як спалити пень від дерева в землі

переконатися, що у вас є лебідка на 3-4 т і потужна опора (стовп або інше дерево); обкопати пень навколо на відстань 80-100 см (чим товщі стовбур – тим ширше коло); ретельно обрубати коріння; обв'язати пень металевим тросом і, натягуючи його важелем, витягнути із землі.18 бер. 2023 р.

Як видалити пеньки від дерев?

З торця пня висвердлюють кілька отворів, у них засипають аміачну або калійну селітру, потім виливають трохи води. Отвори закладають глиняною пробкою або дерев'яними чопиками. Пеньок накривають пакетом і зав'язують його мотузкою. Тепер треба забути про пні на 6-12 місяців.

Як швидко позбутися пенька з дерева?

Натрієва і калійна селітра Зате селітра буде діяти швидше. Вам також потрібно буде зробити у пні отвори, засипати у них добриво і залити водою. Отвори краще закрити дерев'яними пробками або щільним поліетиленом. Селітра висушить дерево зсередини, а для прискорення процесу у новому сезоні такий пень можна спалити.

Що залити в пень щоб він згнив?

Що залити в пень, щоб він згнив: давно забутий, але дуже хороший спосіб Якщо ви не знаєте, чим зруйнувати пень, спробуйте використовувати мідний купорос, кухонну сіль або ж застосуєте гербіциди – такі, як Раундап.

Чим можна знищити пеньок на ділянці: поради городникам