Скільки жарити шашлик із свинини?
Скільки смажити шашлик У середньому шашлик готується від 15 до 25 хвилин. Все залежить від температури вугілля і природних умов: влітку м'ясо просмажиться набагато швидше. Щоб перевірити готовність шашлику, надріжте товстий шматок м'яса і злегка натисніть. Кеш
Скільки часу потрібно готувати шашлик?
Смажити шашлик необхідно 20-25 хвилин, часто перевертаючи і змочуючи залишками маринаду або простою водою.
Як замаринувати шашлик щоб був Сочный?
Змішайте кефір, воду, сіль, перець, приправи. Помістіть м'ясо в маринад на 3-4 години. Перед тим як смажити, дайте стекти маринаду. Шашлик в такому маринаді виходить смачним і м'яким!
Рецепт шашлику – як замаринувати та …
Брать мяса на шашлык на человека нужно столько, сколько он сможет съесть, но не забудьте учесть, что вырезка при …