Цвітна капуста приготувати на сковороді

У перця видалити серцевину, нарізати смужками. Цвітну капусту промити і розділити на суцвіття. Розігріти на сковороді олію, викласти цибулю, моркву і перець, обсмажувати 10 хвилин до готовності. Після закінчення цього часу влити молоко і томатну пасту, довести до кипіння, тушкувати протягом однієї хвилини.

Як підготувати цвітну капусту до варіння?

Цвітну капусту очистити від листя, вирізати темні місця на суцвіттях і помити. Розрізати капусту уздовж качана, і розділити на суцвіття. У каструлю налити воду, посолити і поставити на вогонь. Викласти капусту в закипілу воду.

Як зробити оладки з цвітної капусти?

Готувати оладки дуже легко: просто змішайте в мисці відварену цвітну капусту з яйцями, борошном, пармезаном і зеленню, потім сформуйте на сковороді млинці й смажте до золотистого кольору. Нічого нового у процесі, зате багато нових смакових відкриттів.

Як смачно приготувати цвітну капусту в духовці?

Підготовлену цвітну капусту викласти в змащену вершковим маслом форму, залити яєчно-сметанною сумішшю, притрусити поверхню тертим сиром і запікати близько 15 хвилин за 180-200°С до утворення рум'яної скоринки.

Цвітна капуста – найкращі страви із цвітної капусти — УНІАН
Інгредієнти 1. Пластівці вівсяні (ТМ Містраль) — 0,5 скл. 2. Капуста цвітна — 500 г 3. Цибуля ріпчаста — 2 шт 4. Борошно пшеничне / Борошно — 2 ст. л. 5. Сухарі панірувальні / Паніровка — 0,5 скл. 6. Сіль — за …