Гарбуз у духовці за якої температури

Гарбуз нарізати великими шматочками, розтопити масло і деякою його кількістю змастити форму для запікання. Викласти гарбуз на форму в один шар, змастити маслом. Кожен шматочок посипати цукром і прянощами, відправити в духовку на 20 хвилин при температурі 180 °C.1 жовт. 2022 р.

На скільки градусів Запікати гарбуз?

Гарбуз вимити, зняти шкірку й видалити внутрішні волокна до щільної м'якоті. Порізати його шматочками невеликого розміру. Покласти все у форму для запікання. Посипати цукром гарбуз і відправити у духовку на 30 хвилин при температурі 180°C (час запікання можна варіювати за смаком). Кеш

Скільки часу готувати гарбуз?

Нарізаний невеликими шматочками гарбуз необхідно варити в середньому 25 хвилин до готовності (якщо стала м'якою і легко протикається ножем або виделкою, значить готовий).

Яка користь від печеного гарбуза?

Завдяки величезній кількості вітаміну А і бета-каротину він дуже добре впливає на стан шкіри, репродуктивне здоров'я, роботу зорових м'язів і покращує імунітет. Крім цього, багато у ньому міді – цей компонент разом із залізом беруть участь у доставці кисню до клітин.

Як приготувати гарбуз у духовці: 16 …
Інгредієнти 1. 800 г м’якоті гарбуза, 2. 450 г сиру, 3. 4 яйця, 4. 130 г манної крупи, 5. 380 мл молока, 6. 90 мл води, 7. 2 ст. л. сметани, 8. 3 ст. л. вершкового масла, …