Капуста цвітна в манці смажена на сковороді

Як правильно смажити цвітну капусту?

Цвітну капусту відварити у підсоленій воді 5—7 хв. Яйця збити, борошно змішати з сухарями. Після охолодження суміші кожне суцвіття окремо по черзі вмочити в яйце потім в борошно з сухарями і смажити на добре розігрітій олії до золотистого кольору.

Скільки часу смажити цвітну капусту?

Капусту порізати, розібрати на шматочки. Кожен шматочок вмочити в клярі і викласти на розігріту сковороду. Обсмажувати цвітну капусту 3-5 хвилин до золотистого кольору.

Скільки часу варити цвітну капусту перед смаженням?

Опустити капусту. Варити до напівготовності 7 хвилин на слабкому вогні. Зняти з вогню і промити холодною водою, використовуючи друшляк. Ваша цвітна капуста готова до смаження.

Цвітна капуста на сковороді – рецепти, як смачно приготувати
Як приготувати цвітну капусту смачно на сковороді? Її можна смажити просто так – в маслі, вмочати в кляр з борошна або сиру, обсмажувати з іншими овочами, …