Кулінарне використання цвітної капусти

Суцвіття цвітної капусти можна заморожувати у сирому вигляді: просто розкладіть по пакетах і відправте в морозильну камеру. Потім можна додавати в супи, печеню, рагу, легко смажити або готувати в клярі й запікати під шубою з сиру. Також цвітну капусту можна не розбирати на суцвіття, а нарізати на стейки.

Як приготувати пюре з цвітної капусти?

Цвітну капусту розділяємо на суцвіття, заливаємо водою та варимо 15 хвилин. Зливаємо воду, додаємо молоко та доводимо до кипіння. Солимо, перчимо, перемішуємо і готуємо ще 5 хвилин на мінімальному вогні з закритою кришкою. Додаємо вершкове масло, розминаємо капусту у пюре вручну або за допомогою блендера.

Як правильно приготувати цвітну капусту?

Цвітну капусту промити, розібрати на суцвіття. Закип'ятити 1.5-2 л. води і посолити. Варити капусту 3 хвилини, потім відкинути на друшляк і дати охолонути.

Як приготувати смажену цвітну капусту?

Цвітну капусту відварити у підсоленій воді 5—7 хв. Яйця збити, борошно змішати з сухарями. Після охолодження суміші кожне суцвіття окремо по черзі вмочити в яйце потім в борошно з сухарями і смажити на добре розігрітій олії до золотистого кольору.

Рецепт цвітної капусти смаженої в клярі – як приготувати …
Яйця – 2 шт. Молоко – 150 мл Рослинна олія для фритюру (за потребою) Спеції – сіль, солодка і гостра паприка. Покрокове приготування цвітної капусти в …