Як зробити Малосольну капусту?
При засолюванні, капуста виділяє сірководень і його потрібно випускати, щоб вона не протухнула. На 5-7 день, перекладіть капусту в чисті трьох літрові бутлі, закрийте їх пластиковими кришками і винесіть в прохолодне місце. Смачна малосольна капуста готова.
Як запекти синю капусту?
- Капусту помити, тонко нашаткувати. Цибулю почистити, дрібно порубати ножем.
- У глибокій сковороді розтопити вершкове масло. …
- Додати капусту та нарізане невеликими шматочками яблуко.
- Приправити оцтом, сіллю і медом. …
- Накрити кришкою і готувати, періодично помішуючи, півтори години на слабкому вогні.
Як приготувати мариновану капусту?
У каструлю укладати шарами капусту, буряк і часник. Зробити маринад: закип'ятити воду, додати сіль, цукор, перемішати, влити оцет і зняти з вогню. Капусту залити гарячим маринадом. Помістити зверху гніт і залишити капусту в кімнаті на 2-3 дні.