Маринована червона капуста шматочками

Як зробити Малосольну капусту?

При засолюванні, капуста виділяє сірководень і його потрібно випускати, щоб вона не протухнула. На 5-7 день, перекладіть капусту в чисті трьох літрові бутлі, закрийте їх пластиковими кришками і винесіть в прохолодне місце. Смачна малосольна капуста готова.

Як запекти синю капусту?

  1. Капусту помити, тонко нашаткувати. Цибулю почистити, дрібно порубати ножем.
  2. У глибокій сковороді розтопити вершкове масло. …
  3. Додати капусту та нарізане невеликими шматочками яблуко.
  4. Приправити оцтом, сіллю і медом. …
  5. Накрити кришкою і готувати, періодично помішуючи, півтори години на слабкому вогні.

Як приготувати мариновану капусту?

У каструлю укладати шарами капусту, буряк і часник. Зробити маринад: закип'ятити воду, додати сіль, цукор, перемішати, влити оцет і зняти з вогню. Капусту залити гарячим маринадом. Помістити зверху гніт і залишити капусту в кімнаті на 2-3 дні.