Мариновані огірки на зиму без оцту з лимонною кислотою

Як засолити огірки без оцту?

Огірки складіть якомога щільніше в банки зручним для вас способом. У каструлю налийте воду, додайте сіль, поставте на вогонь і дайте закипіти. Як тільки маринад закипів, відразу налийте його в банку, накрийте капроновою кришкою і залиште за кімнатної температури на два дні.

Як квасити огірки з лимонною кислотою?

Перед тим, як заливати втретє розсолом огірки, додаємо 2/3 ч.л. лимонної кислоти прямо в банку. Наливаємо киплячу рідину до самого верху. Закатуємо кришкою і ставимо банку догори дном. Накриваємо пледом або ковдрою. Кеш

Як закрити огірки з лимоном на зиму?

Наріжте лимон кружальцями і покладіть в банки упереміш з огірками. Залийте гарячою водою банки з огірками. Через 20 хвилин злийте рідину, закип'ятіть її, додавши лимонну кислоту, сіль і цукор і остаточно розлийте в банки та закатайте. Загорніть банки, поставте догори дном, укутайте і дочекайтеся повного остигання.

Мариновані огірки – 19 рецептів, як приготувати …
У закрутку можна додавати лимонну кислоту, пряну зелень. Мариновані огірки – це і повсякденна закуска, і прикраса святкового столу, особливо в Новий Рік. Однак якщо ви постараєтеся, і серйозно підійдете до питання заготовки, зробивши достатню кількість банок консервованих огірків на зиму, то до свят чекати не доведеться.