Що приготувати із зимових кабачків

Що можна зробити з кабачка на зиму?

Заготовки на зиму из кабачков – это кабачковая аджика и консервированный салат из кабачков, маринованные кабачки по-корейски и кабачковая икра, малосольные кабачки и соление кабачков, а также цукаты и даже варенье из кабачков.

Що зробити з великих кабачків на зиму?

Кабачки на зиму в банках квасять, маринують, солять, готують з них салати, закуски, ікру, а також варення і цукати. Кеш

Що можна приготувати з кабачків?

Найчастіше з кабачка готують млинці, оладки, салати, рагу, пасту, напої, рататуй, запіканки та пироги. Також їх маринують, солять, консервують та роблять заготовки на зиму.

Кабачки на зиму — 54 рецептів приготування, …
Кабачки миють і ріжуть, розкладають по банках, заливають розсолом (вода, сіль, цукор, оцет) і накривають кришками. Банки з кабачками стерилізують близько 10 хвилин, а потім закочують. Потім банки перевертають і загортають. Коли банки охолонуть, їх повертають в звичне положення і ставлять на зберігання. Консервація кабачків без стерилізації