Зміст:
Просочування Наполеона – це процес, в результаті якого шари тесту стають м'якими, ніжними та насиченими наповнювачем. Як правило, для досягнення оптимального результату необхідно приділити процесу просочування достатньо часу.
Ідеально наповнений Наполеон виходить, якщо дати йому відпочити 5-6 годин. За цей час крем і тісто поступово поєднуються і виробляють неповторний смаковий букет. Проте, слід зазначити, що є й швидші способи досягнення бажаного результату.
Якщо часу обмежено, можна скористатися спеціальним прийомом, що дозволяє прискорити процес просочування. Для цього готовий Наполеон варто залишити на кілька хвилин у морозильній камері. Завдяки заморожуванню наповнювач швидко проникає в структуру тіста, і кекс стає соковитим і м'яким.
Інгредієнт | Час просочення |
---|---|
Тісто | 30 хвилин |
Крем | 1 година |
Бісквіт | 2 години |
Шоколад | 30 хвилин |
Цукрова пудра | 5 хвилин |
Скільки часу має просочуватись торт Наполеон?
10:00 Поставте торт на просочення в холодильник. скільки часу має просочуватися торт наполеон? Оптимально залишити його мінімум на 10 годин. За цей час коржі повністю просочаться заварним кремом.
Скільки має стояти торт Наполеон у холодильнику?
Для цього змастити охолоджені коржі заварним кремом, що вийшов, і скласти один на одного. Злегка притиснути. Поставити торт Наполеон у холодильник на 8-12 год. Перед подачею на стіл торт Наполеон посипати крихтами, що залишилися від коржів.
Скільки може лежати тісто для Наполеона?
Готове тісто скачати в кулю, загорнути в плівку, покласти в морозильник хоча б на 3 години. Загалом він може зберігатися тижнями!
Чи можна теплим кремом мазати торт Наполеон?
Коли крем готовий і всі коржі охололи починаємо збирати торт від більшого до меншого коржа. Рясно змащуємо коржі обов'язково гарячим або теплим заварним кремом.