Зміст:
Чи можна смажити ікру форелі?
Риба Форель – «Форель смачна та корисна! Можна засолити чи посмажити ікру.
Як виглядає ікра судака?
У ікри солонуватий, маслянистий, ніжний рибний смак. Колір ікри світло-бежевий або блідо-жовтий, текстура дрібнозерниста, консистенція трохи водяниста.
Яка користь від ікри сазана?
З'ївши всього сто грам делікатесу, можна заповнити добовий баланс хрому, частково фосфору і нікотинової кислоти. У ній також міститься великий відсоток магнію, заліза, кальцію, фтору та інших необхідних для людини елементів. Сазання ікра добре засвоюється.
Їсти ні
Як посмажити ікру риби на сковороді Їсти ні
Як смачно та правильно посмажити ікру річкової риби?
Автор: Наталія Гофман
Кухар 4-го розряду, досвід роботи в ресторані понад 5 років
Смачна і нехитра закуска – смажена ікра риби, прикрасить будь-який стіл. Якщо ви не знаєте, як засмажити ікру смачно, дивіться наш докладний рецепт.
Але зараз не про це. Ми приготуємо ікру коропа. Її можна посмажити двома основними способами – повністю, тобто не знімаючи мішечка, і загальною масою. Смачна ікра виходить в обох випадках. Якщо в першому варіанті розгулятися фантазії нема де (промили, обваляли в борошні і посмажили), то в другому варіанті є місце для фантазії. У ікорную масу додаю яйце, соєвий соус, різні приправи, цибулю та інше.
Якщо вам дісталася рибка з ікрою або вам пощастило купити окремо ікру, то смажити.
- Калорійність на 100 г – 192 ккал.
- Кількість порцій – на 3-х осіб
- Час приготування – 20 хвилин
Інгредієнти:
- Ікра річкової риби – 400 г
- Цибуля – 1 шт.
- Рослинна олія
- Сіль
- Чорний перець
Як смачно та правильно посмажити ікру річкової риби на сковороді – покрокове приготування
Для початку цибулю дрібно нашаткуємо і відправимо його на сковороду з добре розігрітою олією. Пасуємо цибулю до прозорості.
Поки пасується цибуля, підготуємо ікру. Це зробити не складно – видаліть плівку з ікри і викладіть все в миску. Посоліть і поперчіть ікру на смак.
Добре перемішайте вилкою.
Цибуля вже дійшла до потрібного стану, виливаємо на сковороду ікорну масу.
Тепер стоїмо біля плити і постійно перемішуємо масу. Ось так вона виглядає після трьох хвилин.
А ось так виглядає вже готова смажена ікра річкової риби. Приємний помаранчевий колір страви означає, що ікра готова. Спробуйте її на сіль, досоліть, поки вона гаряча. Готується ікра буквально 7-10 хвилин.
Готову ікру подають як закуску. Зелень добре доповнити смак страви. Смачного.
Дивіться також відео-рецепт:
Як приготувати ікру карасів
Якщо сподобався рецепт, то поділіться їм із друзями через соціальні мережі та залиште свій коментар. Витративши всього 10 секунд свого часу на два кліки на кнопку соцмережі, Ви допоможете нашому проекту. Дякую!
© 2012-2020 Жіночий журнал TutKnow: здоров'я, мода, краса, стосунки, діти та кулінарія (професійні рецепти та аматорські)
Матеріали та статті, що містяться в журналі, можуть включати інформацію, призначену для користувачів віком від 18 років, відповідно до Федерального закону №436-ФЗ від 29.12.2010 року "Про захист дітей від інформації, що завдає шкоди їх здоров'ю та розвитку". 18+.
Всі матеріали на сайті tutknow.ru мають інформаційний характер, а не рекомендаційний.
Усі права на інформаційно-текстові матеріали, опубліковані на даному ресурсі, належать їх авторам та охороняються законом про авторські та суміжні права.
Повне копіювання матеріалів із сайту заборонено! При частковому цитуванні гіперпосилання на tutknow.ru обов'язкове і не закрите від індексації.
Усі фотоматеріали, що належать Tutknow.ru, повинні супроводжуватися активним гіперпосиланням на наш сайт. Інші фотографії у вільному користуванні.