Як приготувати хрін з кореня в домашніх

Кому не можна їсти хрін?

Хрін не рекомендується вживати при виразці, гастриті, захворюваннях печінки і нирок, підвищеній кислотності шлунка, вагітності, алергії.

Як правильно зберігати хрін на зиму?

Хрін можна зберігати не тільки в холодильній, але і в морозильній камері. Коріння прекрасно зберігають свій смак і аромат. Для заморозки промиту і очищену сировину нарізають зручними порційними шматочками – по 2-4 см. Його засипають в чисті герметичні контейнери або пакети і зберігають до наступного врожаю.

Що можна зробити з кореня хрону?

Для пом'якшення кашлю і полегшення відходу мокроти використовують сік хрону і лимона. Корінь слід пропустити через м'ясорубку, з м'якоті віджати сік. Також необхідно вичавити сік з двох лимонів. Приймати по столовій ложці один раз на день.

Як зробити домашній хрін з кореня
Чи знаєте ви, як натерти хрін без сліз? Як би смішно це не виглядало, але звичайна маска для підводного пірнання вбереже очі від сліз. Можна просто перемолоти в блендері з чашею – так і …