Як приготувати пелюстки

Як подають страву пелюстки?

На стіл капусту "Пелюстка" подавати краще всього в охолодженому вигляді прозорої салатною мисці. Ваші гості завжди будуть раді такій закуски. Приємного апетиту! КешСхожі

Скільки часу треба варити капусту на пелюстку?

Варимо капусту Воду підсолюємо, але не сильно. Щоб капуста не була прісною. На таку кількість капусти ми кинули півтори чайної ложки солі. Варити потрібно десь приблизно 10-20 хвилин.

Як зробити Крижалку з капусти?

Капусту розрізати навпіл, більшу – на чотири частини. Покласти в окріп і варити 10 хв. Окріп злити, капусті даємо охолонути і залити холодним маринадом. Для маринаду воду довести до кипіння, розчинити в ній сіль, коли вистигне, додати порізаний плястерками часник.

«Пелюстка» – рецепт від домашніх кухарів
Баранина Бобові Борошно Буряк Гарбуз Горіхи Гриби Дріжджове тісто Зелень Індичка Кабачок Капуста Картопля Квасоля Креветки Крем Крупи Курка Куряча грудка Куряче філе М’ясо Макарони Мал Молоко Молочні продукти Морепродукти Морква Овочі …