Як смачно згасити шпинат свіжий

Що зробити зі свіжого шпинату?

Свіже листя шпинату добре підходить і для приготування супів-пюре. Все дуже просто: треба лише зварити картоплю з ароматними спеціями та додати зелень. Якщо ви хочете зробити суп-пюре зі шпинату ніжнішим, влийте трохи вершків перед тим, як будете його перебивати. Тоді ви отримаєте смачний крем-суп із зеленню.

Кому не можна їсти шпинат?

Якщо у людини є порушення водно-сольового обміну, тоді шпинат краще прибрати з раціону. Це стосується тих, хто має хвороби печінки, нирок, нефрит, захворювання жовчного міхура і підшлункової залози. При сечокам'яній хворобі медики також не рекомендують їсти рослину.

Що буде якщо їсти кожен день шпинат?

Шпинат – чудове джерело заліза, яке допомагає створювати гемоглобін, що доставляє кисень тканинам вашого тіла. Кальцій, який є у шпинаті, необхідний для здоров'я кісток і є важливою сигнальною молекулою для вашої нервової системи, серця та м'язів. Шпинат також містить калій, магній, вітаміни B6 та E та інші вітаміни.

Блюда из шпината – RussianFood.com
Блюда из шпината — в основном это летние блюда. Однако если вы заготовите шпинат замороженный, вы сможете готовить супер-полезные рецепты из шпината …