Як солити огірки в діжці холодним способом

В наповнені огірками і спеціями бочки потрібно влити холодний розчин солі і залишити тару в приміщенні з кімнатною температурою. Розсіл потрібно приготувати з 9 кг солі і 90 літрів води – для великих огірків, з 8 кг солі і 90 літрів води – для середніх огірків, з 7 кг солі і 90 літрів води – для дрібних огірків.13 лист. 2020 р.

Як засолити огірки холодною водою?

Розчиніть сіль в склянці води. Залийте огірки чистою холодною водою до половини банки. Потім додайте сольовий розчин і повністю залийте банку холодною водою. Закрийте банку щільною капроновою кришкою і відразу приберіть в холодне місце.

Як засолити огірки в діжці?

Для розсолу беремо для дрібних і середніх огірків близько 70 грамів солі на літр води, якщо ж овочі великі, потрібно взяти солі на 10 грамів більше. На кожні 10 кіло огірків вам знадобиться приблизно 2 літри заливки, яку перед заповненням бочки проціджують через марлю. Ємність накриваємо кришкою або згортком з гнітом. Кеш

Скільки потрібно солі на відро огірків?

Для квашених огірків на 1 літр води зазвичай кладуть 50-60 г солі. Це приблизно 2 – 2,5 ст. ложки. Для маринованих огірків уміст солі може бути меншим – її кількість мусить пропорційно поєднуватися із цукром та оцтом.

Як засолити огірки холодним способом на зиму: рецепти
У кожної господині є свій рецепт. Одні беруть тільки запашний перець. Хтось кладе також гірчичні зерна і бутончики гвоздики. Але класичним набором є наступний: смородинове листя, листя хріну, кріп і перець. Любителі додають дубове і вишневе листя, різні ягоди, часник і гірчицю. Якщо …