Як у духовці висушити моркву в домашніх умовах

Сушіння моркви в духовці є найдоступнішим способом її заготівлі. На форму для випічки, застелену пергаментом, необхідно викласти тонким шаром морквяну нарізку. Духовку слід розігріти до температури 65-70 °C. Для кращої циркуляції повітря, дверцята до кінця зачиняти не треба.

Як смачно запекти моркву в духовці?

Все, що вам треба, це почистити моркву, змішати її з оливковою олією, сіллю та перцем і запекти до м'якості й золотистого кольору у духовці. Новий улюблений сімейний гарнір готовий! Ви можете подавати запечену моркву і в будні, але вона зіграє свою роль і на святковому столі.

Скільки часу потрібно запікати моркву в духовці?

Запікайте у заздалегідь розігрітій духовці 20-25 хвилин або до готовності. Залежно від сорту і віку моркви може знадобитися трохи більше часу. Готову моркву дістаньте з духовки, викладіть на блюдо, прикрасьте дрібно нарізаною зеленою петрушкою і відразу ж подавайте до столу.

Скільки потрібно запікати моркву в духовці?

Посоліть до смаку. Викладіть овочі у форму для запікання, зверху додайте кружальця одного лимона, шматочки 100 г вершкового масла 82,5% та посипте дрібкою коріандру. Накрийте форму фольгою та ставте запікатися на 30-40 хвилин за температури 180 градусів.

Як посушити моркву в духовці – Epizod.co.ua
У домашніх умовах висушувати овочі можна у духовці або в мікрохвильової печі. Найбільш ефективною є, безумовно, мікрохвильова сушіння .