Як використовувати листя цвітної капусти в їжу

Що робити з листям цвітної капусти?

По-перше, листя можна нарізати на шматочки та заморозити. А потім використовувати в супах, соусах і смузі. Тільки не забувайте заморожувати добре підсушене листя. Інакше, витягнувши його з морозильної камери, отримаєте великий шматок льоду.

Яку частину цвітної капусти можна їсти?

Усю голівку капусти також можна додати сирою в салат або натерти на тертці для приготування рису із цвітної капусти. Ми також не радимо викидати листя цвітної капусти — воно не тільки їстівне, але й насправді дуже смачне та багате на вітамін К. Крім того, це також зменшує харчові відходи.

Як приготувати смажену цвітну капусту?

Цвітну капусту відварити у підсоленій воді 5—7 хв. Яйця збити, борошно змішати з сухарями. Після охолодження суміші кожне суцвіття окремо по черзі вмочити в яйце потім в борошно з сухарями і смажити на добре розігрітій олії до золотистого кольору.

Як використовувати листя цвітної капусти в їжу – Lessad.biz.ua
Чи можна використовувати листя цвітної капусти? Чи можна заготовити листя цвітної капусти? Які частини цвітної капусти можна їсти? Чи можна їсти стебло цвітної капусти?