Як заготовляють стрілки часнику

Як заготовити стрілки на зиму У сезон можна назбирати часникових стрілок, помити, висушити, а потім перемолоти і заморозити, взимку додавати у страви замість часнику. Або ж до перемелених стрілок додати солі, кропу та олії і зберігати в холодильнику до 6 місяців.

Як правильно приготувати стрілки часнику?

як приготувати часникові стрілки Часникові стрілки помити, перебрати, видалити “коробочки” з насінням. Решту стрілок порізати на частинки по 3-4 см. Покласти порізані пагони в сковороду з олією та смажити на середньому вогні під кришкою 15-20 хв., поки вони не розм'якнуть.

Що можна зробити з стрілок часнику в домашніх умовах?

Найпростіше, що можна зробити з часникових стрілок – заморозити на зиму (попередньо помити, висушити і подрібнити). При цьому квіткові бруньки треба обрізати. Вони не придатні до споживання. Потім заморожені стрілки з часнику можна додавати, як приправу в кінці приготування перших і других страв.

Як приготувати стрілки часнику з яйцями?

У невелику миску розбиваємо яйця, солимо і перчимо їх за смаком, додаємо до них дрібно нарізану зелень і сир. Сковороду розігріваємо з рослинною олією. Викладаємо на неї часникові стрілки. Обсмажуємо їх на середньому вогні приблизно 2-3 хвилини.

Як приготувати часникові стрілки | Новини на Gazeta.ua
Влітку з’являється ароматний делікатес – стрілки часнику. У французькій кухні вони вважаються джерелом корисних вітамінів і мікроелементів. Їх смажать, подають під сирним соусом, квасять, солять, маринують, тушкують …