Як заготувати журавлину з цукром

Як зберігати журавлину з цукром?

Також можна перетерти ягоди з цукром і заморозити у вигляді пюре. Для цього його фасують в пластикові контейнери або пакети із застібкою порційно, і зберігають при температурі від -10 до -18 °С. Термін, скільки зберігається журавлина в морозилці в такому вигляді, становить 3 роки.

Що можна приготувати з журавлини?

Журавлину сушать, вимочують, перетирають з цукром, роблять з неї варення та цілющі відвари, або просто заморожують, щоб потім додавати ягоди в чай. Вважається, що сік журавлини корисний для здоров'я, він надає протизапальну і антистресову дію.

Як правильно вживати клюкву?

Споживають ягоди свіжими або переробленими на соки, сиропи, напої, екстракти, квас, морси, желе, мармелад, варення тощо. Розведений водою сік вживають як засіб, що вгамовує спрагу при лихоманкових станах, а сік з медом – при кашлі, ангіні, ревматизмі та гіпертонії.

Настоянка на журавлині з цукром – рецепт приготування з …
Покроковий рецепт приготування страви Настоянка на журавлині з цукром. Опис рецепта, список необхідних інгредієнтів, рекомендації щодо приготування та відгуки користувачів.