Як зварити варення із зелених шишок

Замочи шишки на 12 годин у холодній воді так, щоб вона їх покривала. Потім хвойну воду злий, додай в неї цукор і звари сироп. Поклади в сироп шишки, доведи до кипіння і вари протягом 5 хвилин, знімаючи піну. Потім зніми варення з шишок і залиш до повного охолодження – на 12 годин або на добу.21 трав. 2020 р.

Що робити з зеленими шишками?

Молоденькі зелені шишки містять у собі практично всі групи вітамінів, а ще кальцій, магній, калій, фосфор, ефірні олії й ліпіди, олеїнову кислоту. За умови розумного застосування вони приносять організму величезну користь. З шишок роблять відвари, виготовляють різноманітні настоянки та, навіть, варять варення.

Як приймати варення з соснових шишок?

Якщо ви їсте варення із соснових шишок в перший раз, треба з'їсти пів чайної ложки варення, і якщо алергія не проявилася через добу, значить його можна вживати, але не більше покладеного. Для дітей доза варення з шишок на добу до 2 чайних ложок, для дорослих – 2-3 ст. ложки. Кеш

Коли треба збирати шишки для варення?

Їх збирають ранньою весною, поки вони не встигли розпуститися в голки. Деякі збирають їх і взимку, але все ж рекомендується збирати соснові бруньки саме на початку весни. Після збору соснових бруньок їх ретельно висушують і використовують в якості відварів для лікування.

Варення з шишок: рецепт смачного варення з шишок
Рецепт варення з шишок. Рецепт варення з шишок: покроково з фото . Інгредієнти: – соснові шишки 400 грам; – цукор 400 грам; – вода 400 грам. Рецепт …